Anak sukar tidur malam atau siang merungsingkan ibu. Ya kan?. Bukan itu sahaja, tidur pula sekejap dah bangun.

Bunyi motor lalu pun dah bangun. Tidur tak lena.  Anak tak cukup tidur ni tau ajelah, kadang meragam dan merengek. Susahnya nak buat kerja.

Kalau si ibu bekerja pula, terpaksa berjaga malam. Bangun pagi tak ‘fresh’ bahkan letih namun terpaksa kuatkan diri memandu ke tempat kerja dalam keadaan tak cukup tidur dan stres.

Anak susah tidur, tidur lewat, asyik terjaga sehari dua mungkin mampu bertahan, tapi jika berbulan-bulan begini, ianya perlu solusi terbaik.

Tambahan pula, masalah gangguan tidur anak-anak ini berkemungkinan besar juga dapat mengganggu perkembangan anak-anak.

Tasneem Naturel Sleep Time Balm sudah banyak membantu anak sukar tidur dengan izin Allah.

sleep time,tasneem naturel
Sleep Time Balm

 

sleep time
Sleep Time bantu anak mudah lena, dapat tidur yang berkualiti dan bangun dengan mood yang ceria

 

Berikut adalah beberapa feedback positif ibu-ibu yang menggunakan Sleep Time.

tasneem naturel

Anak tidur lena, bangun tidak menangis lagi.

 

tasneem naturel

Anak tidur malam , dah kurang terjaga.

 

tasneem naturel

Anak tidur awal malam dan lena.

 

testimoni tasneem naturel, balm tidur, balm sleep time
Baby tidur lena lepas sapu Sleep Time

 

sleep time , tasneem naturel
Anak dah mudah tidur siang

Banyak lagi feedback lain yang diberikan oleh pengguna. Alhamdulillah, dengan izin Allah. Kita hanya berikhtiar, Dia yang menentukan.

Apakah kandungan SLEEP TIME ?

sleep time, balm tasneem, tasneem naturel

 

8 Jenis Essential oils ( minyak pati tumbuhan ) premium quality  dalam Balm Sleep Time iaitu :

  • Vetiver
  • Ylang-Ylang
  • Bergamot
  • Lavender
  • Orange
  • Cedarwood
  • Roman Chamomile
  • Marjoram

Minyak pati tumbuhan ini membantu anak lebih relaks, lebih tenang dan bersedia untuk tidur. Selain itu, minyak cedarwood juga membantu dalam keseimbangan hormon tidur anak.

Ibu-ibu yang anaknya ada masalah tidur lambat, susah tidur, tidur tak lena disarankan untuk menggunakan Balm Sleep Time.

Ibu-ibu juga boleh menguruskan masa harian dengan lebih baik jika anak tiada masalah tidur. Selain itu, ibu ada peluang untuk rehat sebaiknya tanpa perlu berjaga malam menemani ragam anak yang tidak mahu tidur. Kesihatan ibu dan anak lebih terjaga Insyaa Allah.

 

tasneem naturel, balm tidur, sleep time
Tidur lena tanpa buai

tasneem naturel, baby balm. balm bayi
Tidur lebih mudah

tasneem naturel, baby balm, balm bayi
Tidur lebih berkualiti untuk perkembangan minda yang cerdas

 

Adakah Tasneem Naturel Sleep Time Balm ini berdaftar dengan KKM ?

Ya. Sila rujuk no.notifikasi KKM di bawah :

Tasneem naturel, balm sleep time

 

Update : Packaging baru Balm Tasneem Naturel Sleep Time

balm sleep time tasneem naturel

Bagaimanakah cara mendapatkan Balm SLEEP TIME ?

Jika ada sebarang pertanyaan lanjut atau mahu mendapatkan Balm Tasneem Naturel boleh klik link di bawah:

mommyluv.net

mommyluv.net

mommyluv.net

Baca  : 8 Jenis Minyak Pati Tumbuhan Dalam Balm Sleep Time Bantu Anak Tidur Lebih Mudah

Baca : Tasneem Naturel Bantu Anak Tidur Mudah Tanpa Buai