Tasneem Naturel Terengganu – MommyLuv Jatuh Cinta Dengan Essential Oils

Jatuh cinta dengan bau essential oils dan keberkesanannya dalam upaya penyembuhan secara holistik telah menyebabkan Mommy berkecimpung dalam dunia barangan bayi dan kanak-kanak berasaskan bahan semulajadi ini .

Menjadi pengguna untuk diri sendiri sekaligus keluarga adalah titik permulaan. Kita guna, kita dapat kesan , puas hati kemudian share kepada mommies yang memerlukan sebab Mommy percaya ramai ibu-ibu yang memerlukannya.

Berada di dalam group mommies berbisnes yang mempunyai pelbagai latar belakang, berkongsi susah dan senang bersama, saling memberi motivasi, menjadikan diri lebih terlonjak ke hadapan. Begitu juga suasana dan lingkungan kawan-kawan yang banyak membantu membina karakter diri dalam bisnes.

Tasneem Naturel bukan sahaja menjadi platform untuk wanita menjana income mahupun side income, akan tetapi juga menjadi asbab kepada pelbagai perubahan dalam kehidupan.

Daripada tak tahu apa-apa tentang bisnes, kami dilatih sehingga boleh menguruskan bisnes dan berkembang maju walaupun bukan sebagai pengeluar produk!

Selain itu, elemen penting yang diajar dalam Tasneem Naturel adalah leadership. Setiap orang sebenarnya dilahirkan untuk menjadi khalifah (leader) untuk diri dan keluarga sekurang-kurangnya bahkan untuk mengajak orang lain juga dalam kebaikan juga dituntut agama.

Berkongsi rezeki, berkongsi pengalaman dan ilmu serta membantu orang lain memperbaiki kehidupan baik dari segi kewangan mahupun pembangunan diri adalah pengalaman yang sangat berharga bagi seorang leader.

jana income dengan tasneem naturel
Kenangan mengendalikan pertemuan singkat agen-agen Tasneem Naturel Kelantan.

 

jana income dengan tasneem naturel
Bersama Founder Imanis semasa Tasneem Gegar Malaysia Pantai Timur (Terengganu).
jana incom dengan tasneem naturel
Bersama agen-agen Tasneem Naturel semasa Tasneem Gegar Malaysia Pantai Timur (Pahang)

 

jana income dengan tasneem naturel
Bootcamp bersama Khairul Hakimin Muhammad

 

bisnes tasneem naturel
Bersama Leader di bawah Mommyluv Group , Nurliyana dari Singapura di ESQ.

 

bisnes tasneem naturel
ESQ 2018 – Mommyluv Group

 

bisnes tasneem naturel
Kenangan Majlis Pelancaran Tasneem Naturel Omar Hana 2018

Bermula pada tahun 2016 dengan beberapa produk balm bayi sahaja , kini Tasneem Naturel mengorak langkah dengan pelbagai produk baby range yang berasaskan bahan semulajadi 100% yang boleh menjadi alternatif kepada para ibu untuk anak-anak mereka.

Tasneem Naturel bukan sahaja memiliki pengedar di Malaysia, malah juga di Singapura, Brunei, Thailand dan terkini Tasneem Naturel bakal melebarkan sayapnya ke Indonesia juga.

Klik sini : Hubungi Stokis Atau Pengedar Tasneem Naturel Terdekat Anda !

 

Berikut adalah produk-produk di bawah Tasneem Naturel :

1. Balm bayi berasaskan minyak pati tumbuhan

tasneem naturel
5 Jenis Balm Tasneem Naturel Yang Bantu Masalah Anak Kecil

 

2.  Hand sanitiser, Baby Oil (Resty Oil), Mandian bayi (Calm Bath dan Cf Bath), Insect repellent (Bugs Away), Pencuci mainan anak ( Bac -Out), Lotion bayi (Kalmy), pencuci botol susu (Kleenzy) dan sleep pillow mist (Sleepy).

senarai produk tasneem naturel

 

3. Aromatheraphy Perfume berasaskan minyak pati tumbuhan.

Rouzan Aromatheraphy Perfume
Aromatheraphy Perfume – Rouzan
Sabreen Aromaheraphy Perfume
Aromatheraphy Perfume – Sabreen

 

Kini sudah masuk tahun ketiga Tasneem Naturel bersama para ibu. Keperluan ibu dan anak adalah sangat evergreen dan sentiasa ada permintaan.

 

Untuk mendapatkan produk-produk Tasneem Naturel, anda boleh klik di bawah.

mommyluv.net

 

Tidak lupa juga kepada mommies yang ingin menjana income tambahan dengan berbisnes online atau surirumah yang mahu duit poket sendiri ingin berbisnes online atau sesiapa sahaja yang ingin menceburi dunia produk bayi berasaskan bahan semulajadi essential oils ini, MommyLuv berbesar hati untuk guide dan  berkongsi ilmu dengan anda. Segala tools sudah disediakan, anda run sahaja bisnes anda dengan bersungguh-sungguh.

Tasneem Naturel
Kenangan recognition Master Stokis 2017 (Hehe).

 

Mommy tidak janjikan bulan bintang. Selagi ada kemahuan dan usaha, InsyaaAllah impian boleh dicapai dengan izinNya. Klik saja di bawah ya ! Jom sembang dengan Mommy Hawa.

mommyluv.net

 

Aaah ! Malaslah nak sembang dengan Mommy. Hehe. Saya nak jadi ahli PERCUMA je dan dapat beli produk Tasneem Naturel lebih murah. Boleh juga! Klik je di bawah dan dapatkan diskaun untuk pembelian secara online produk Tasneem Naturel.

tasneem naturel

Salam cinta daripada Mommy untuk kalian. Semoga terus bersemangat dan ceria selalu. Motherhood journey is awesome! Enjoice !

 

 

mommyluv

We never know the love of a parent till we become parents ourselves.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

error: Please share this article. Tq