Agen Tasneem Naturel Putrajaya

tasneem naturel, baby balm,putrajaya

 

Assalamualaikum….

Nama diberi Nurul Hayati Binti Awang, boleh panggil saya Hayati. Saya berasal dari Terengganu dan sekarang menetap di Putrajaya dan bekerja di sebuah syarikat swasta di Bandar Baru Bangi, Selangor.

Merupakan seorang Isteri kepada seorang suami dan mama kepada 2 orang anak.

Saya bermula dengan dengan Tasneem Naturel sebagai dropship pada April 2017. Balm ni adalah bisness pertama yang saya ceburi. Alhamdulillah dengan sokongan dan perkongsian ilmu dalam keluarga Tasneem Naturel tak pernah putus sehingga membolehkan saya menjadi agen pada Mei 2017.

Sekiranya mama ingin dapatkan balm Tasneem Naturel ni boleh hubungi saya di beberapa talian hayat seperti dibawah. Untuk respon yang cepat boleh whatsapp, InsyaAllah saya cuba respon secepat mungkin.

tasneem naturel, baby balm, putrajaya

Saya menyediakan perkhidmatan COD di kawasan Putrajaya dan Bangi sahaja..Kawasan lain saya mintak abang posmen hantarkan ye ?

Okey, saya yakin mesti ada antara mama-mama kat luar sana berminat untuk tambah pendapatan tapi tak tahu nak mula daripada mana. Jom hubungi saya, saya akan bantu Mama dapatkan duit lebih dengan produk Tasneem Naturel. Jom join Team MamaComel ?

tasneem naturel, baby balm, putrajaya

Contact : 019-3947139

Klik sini : Hubungi Pengedar Tasneem Naturel Kawasan Anda !

mommyluv

We never know the love of a parent till we become parents ourselves.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

error: Please share this article. Tq