Jatuh cinta pada pandang pertama. Sekiranya sudah cinta beri yang lain sudah tidak bermakna lagi sebab hati dah bertaut, sudah berpunya.

Amboi bermadah gayanya kan. Itu gimik je, yang sebetulnya adalah cinta terhadap produk semulajadi menjadi-jadi lepas anakku sensitif terhadap produk yang biasa ada dalam pasaran.

Bukanlah hendak kata tak bagus cuma kalau anak pakai produk tersebut kulit makin kering dan merebak ke seluruh badan lama-lama doktor sahkan anak ada mild excema.

Hah dah kena kan ke parahnya nak baik pulih. Kesian lah kat anak dah la perempuan kan. Budak perempuan mesti kena comel.

Pada asalnya terjebak nak guna untuk rawat masalah sembelit anak. Anak mula makan makanan pejal dia mula sembelit. Seboleh-bolehnya tak nak bagi anak masuk ubat sebab sadis kalau dibayangkan peritnya.

 

tasneem naturel kuantan
Anakanda tercinta

 

Jadi bermulanya cari produk bayi untuk atasi masalah anak. Cari-cari terjumpa lah balm Tasneem Naturel, cari kawasan Kuantan. Pap jumpa, ape lagi terus wasap.

Nak beli satu terbeli pula semua jenis dan yang paling gerusnya terus daftar untuk jadi ejen.

Lepas sapu pada anak alhamdulillah serasi sehingga kini. Jadi bila dah serasi tak cari lain dah.

 

tasneem naturel kuantan
Anak Anis guna Cf Rub

 

Masa itu ada empat jenis balm je, calm time, sleep time, tummy time (trub nama sekarang) dan coughflu (cf rub nama sekarang).

Memang sejenis yang suka berniaga. Dalam banyak produk yang anis niagakan selama ini, jujur anis katakan Tasneem Naturel lain dari lain.

Apa yang lain nya? Sama macam produk lain juga, beli harga agen lepas tu jual semula ikut harga jualan.

Yang lainnya adalah pelajaran dan pengajaran yang leader bagi, bukan hanya ilmu berniaga saja tapi ilmu akhirat sekali.

Maknanya bukan hanya kaya di dunia hasil jual balm saja tapi kaya dunia akhirat. Kalau nak tahu kena join dulu lah.

Apa yang lainnya lagi? Sebenarnya balm tasneem ini ada pelbagai fungsinya bukan sekadar yang diberitahu saja. Nak tahu kena cuba sendiri.

Harapan Anis supaya dapat bantu lebih ramai lagi orang yang memerlukan melalui balm comey ini. Doakan lah dapat bantu lebih ramai lagi.

Bisnes bersama Tasneem Naturel adalah perkara yang hebat bagi  Anis.

Eh! Lupa nak intro tadi. Syok ngat nak citer. Haha.

Tasneem Naturel Kuantan

Anis ni seorang rakyat Malaysia dan merupakan anak jati Kuala Lumpur. Sekarang menetap di Kuantan, Pahang. Alhamdulillah dikurniakan dua orang puteri comey yang semakin banyak akal.

Sebelum berkahwin bekerja, atas sebab masalah kesihatan sedikit, Anis berhenti bulan terakhir kehamilan anak sulung.

Masa mengandung sejenis yang sensitif, tak boleh lasak sangat jadi takut jadi apa-apa pada kandungan Anis buat keputusan berhenti kerja.

Sekarang jadilah seorang surirumah bekerjaya. Anis happy dengan anak-anak di rumah sekarang. Alhmadulillah.

Boleh hubungi Anis seperti di bawah ye. Klik ajer link tu haaa.

FB Page

Instagram

WhatsApp

 

Related Post

Tags: , , ,