Tasneem Naturel mengorak satu lagi langkah ke hadapan dengan berkolaborasi dengan Animasi Islamik No. 1 Malaysia iaitu Omar Hana di bawah Digital Durian.

 

Siri animasi dan lagu-lagu islamik Omar Hana sangat digilai anak-anak kecil sejak ianya muncul pada tahun 2016. Bukan sahaja di Malaysia tapi di Indonesia juga boleh tengok di saluran Rajawali Telivisi. Fuh ! Memang best.

 

Tambahan pula, sekarang dah ada lagu-lagu English. Mommy sangat bersyukur ada animasi macam ni tau sebab, anak-anak boleh tengok animasi, dengar lagu-lagu  yang lebih Islamik. Ianya sarat dengan ilmu dan didikan yang baik.

 

Dengar je lagu Omar Hana, haaa…meloponglah mereka. Ikut sama menyanyi melompat-lompat. Dari situ anak-anak hafal doa, hafal ucapan-ucapan yang baik kan?

 

Eh! Lupa. Nak cerita tentang Tasneem Naturel jv dengan Omar Hana ni sebenarnya. Haha.

 

 

Ya betul ! Grand Launching Tasneem Naturel Omar Hana adalah pada 27 Oktober 2018 di Bangi Avanue. Lagi lebih kurang 4 hari kan? Masing-masing dah tak sabar dah nak pergi. Ada yang dari Singapore, Sabah dan seluruh pelosok negeri.

Tiket Early Bird  dah lama habis. Yang tak ‘burung awal’ ni pun dah tak ada. Dan penyertaan dah tutup dah pun. Lebih kurang 400-500 orang juga yang hadirnya tu InsyaaAllah. Alhamdulillah.

 

tasneem naturel, omarhana, omar dan hana

 

Majlis Hi-Tea ni bakal bermula pada jam 2.00 – 6.00 petang. Mudah-mudahan berjalan lancar.

 

 

Ini dia wajah baru balm-balm dengan wajah Omar dan Hana. Pasti anak-anak teruja.

 

tasneem naturel, omarhana,omar dan hana
Comel je kan ?
tasneem naturel, omarhana, omar dan hana
Box 4 in 1 balm Omar Hana

 

Sempena lauching ni, Tasneem Naturel buat promo macam-macam. Memang menggilakan kalau tengok offer tu. Apa tidaknya. FREE gift saja ada yang bernilai RM 1000++. Set-set tertentu pula FREE giftnya ada yang bernilai RM40, RM 100.

 

tasneem naturel, omarhana, omar dan hana

 

Tasneem Naturel mahu membantu ibu-ibu di luar sana merasai pengalaman menggunakan rangkaian produknya yang berkualiti dan berkesan dengan izin Allah dengan lebih meluas dan mampu milik.

 

Selain itu, Tasneem Naturel juga mahu memberi peluang kepada semua orang khususnya golongan wanita dan ibu untuk menambah pendapatan bulanan dengan rangkaian produk Tasneem Naturel. Sekurang-kurangnya dapatlah tambahan income sebanyak 3 atau 4 angka atau lebih daripada itu sekiranya diusahakan bersungguh-sungguh.

 

Bayangkan, untuk promo sempena launching kali ini, Tasneem Naturel seolah-olah beri keuntungan FREE macam tu je sekiranya para pengedar berjaya jual 10 box Limited Edition Omar Hana. Nak tau berapa nilai yang FREE tu?

 

Untung runcit jualan 10 box itu adalah RM 280 .

HQ beri lagi 8 unit balm FREE bernilai RM392 jika dijual.

Total : RM 280+RM392 = RM672.00

 

Best kan? Itu baru satu. Banyak lagi lah.

 

Eh ! Dan itu belum kira komisen yang HQ masukkan direct ke akaun ibu-ibu yang bersama keluarga Tasneem Naturel pada bulan berikutnya. Pendek kata, jual 10 box ini pun dah dapat ciput-ciput duit tambahan dalam RM 700. Kalau 20 ? 30? 40?. Yuk! Ambil kalkulator. Kita kira. Hehe.

 

Mommy ! Saya tak ada modal besar. Saya tak mampu nak beli stok.

 

Yunk! Baca ni mommy tulis. Tasneem Naturel wujudkan sistemnya yang sangat best yang membolehkan orang ada modal ciput, ada modal gedabak dan waima tak ada modal untuk beli stok pun boleh bermula, boleh jana income. Kita mak-mak ni tau kan seperti apa keperluan kewangan kita. Kan? Kan? Founder Tasneem Naturel pun mak-mak juga. Sistem ini memang untuk mak-mak.

 

Mudah.

 

Sambil bagi makan kat anak pun boleh place order customer. Sambil tepuk-tepuk anak nak tidur pun boleh klik order customer. Klik-klik. HQ poskan.

 

Eh! Ye ke? Senang sangat tu. Macam tak percaya. Haha. Ofkos yunk, ada usaha yang kena buat. Mana ada duit datang bergolek kat kita kan? Ada yang nak kena belajar, nak kena buat. Itu normal lah. InsyaaAllah, hal-hal sebegitu mommy tunjukkan jalan bagaimana nak bermula, bagaimana nak buat selagi mana anda komited untuk belajar dan berusaha, selagi itu mommy pegang tangan untuk capai impian, InsyaaAllah.

 

Tiada janji bulan bintang, segalanya dengan izin Allah. Beri peluang untuk diri kita sendiri. Tak cuba, kita takkan pernah tahu.

 

Feel free untuk hubungi mommy kalau anda memang perlukan duit belanja lebih setiap bulan. WhatsApp Here!

 

Tags: , , , , , ,