Jatuh cinta dengan bau Essential oils dan keberkesanannya dalam upaya penyembuhan secara holistik telah memaksa Hawa Hassan, Founder MommyLuv Group berkecimpung dalam dunia baby balm dan menjadi Pengedar Tasneem Naturel Terengganu. Menjadi pengguna untuk diri sendiri dan keluarga adalah suatu kepuasan. Kita guna, kita dapat kesan kemudian share kepada mommies yang memerlukan.

 

Berada di dalam group mommies berbisnes yang mempunyai pelbagai latar belakang, berkongsi susah dan senang bersama, saling memberi motivasi, menjadikan diri lebih terlonjak ke hadapan. Begitu juga suasana dan lingkungan kawan-kawan yang banyak membantu membina karakter diri dalam bisnes.

 

pengedar tasneem naturel terengganu, pengedar tasneem naturel kemaman

Permintaan yang semakin meningkat setiap hari..cara MommyLuv bungkus balm untuk penghantaran..

pengedar tasneem naturel terengganu, pengedar tasneem naturel kemaman, mommyluv

Ready stok…

Menerima satu persatu feedback daripada mommies yang menggunakan balm Tasneem Naturel ini sangat melegakan hati. Apa tidaknya, contohnya..masalah anak susah tidur, tidur tak lena, dengar orang berjalan pun dah buka mata seluas-luasnya..dengan bantuan balm keluaran Tasneem Naturel , dengan izin Allah jua yang memberi ilham kepada Founder Tasneem Naturel, Puan Haridah Sahri untuk mengeluarkan produk yang boleh membantu ibu-ibu  di luar sana yang mempunyai masalah yang sama…Alhamdulillah…sudah ramai ibu yang mencuba memberi feedback yang sangat positif.

 

tasneem naturel terengganu, tasneem naturel

 

Begitu juga dengan anak tantrum, anak bermasalah perut seperti kembung, sebu , sembelit mahupun anak-anak selesema, demam dan batuk, alhamdulillah feedback positif banyak yang kami terima. Rasa nak menangis pun ada bila ada mak-mak yang beri feedback hidupnya sudah kembali normal, dapat rehat, tidur dengan lena sebab masalah anak dah selesai.

 

4 jenis balm yang dikeluarkan  menjadi ‘first aid  kit’ yang sangat berguna untuk ibu-ibu baik di rumah mahupun semasa travel.

 

pngedar tasneem naturel terengganu

 

Dengan kandungan 100 % bahan semulajadi serta telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, MommyLuv pasti akan terus membantu ibu-ibu di luar sana untuk mendapatkan produk dengan lebih mudah.

 

Tidak lupa juga kepada mommies yang ingin menjana income tambahan dengan berbisnes online atau surirumah yang mahu duit poket sendiri ingin berbisnes online atau sesiapa sahaja yang ingin menceburi dunia produk berasaskan bahan semulajadi essential oils ini, MommyLuv berbesar hati untuk menunjukkan jalan dan  berkongsi ilmu marketing bumi dan langit A-Z dengan anda. Segala tools sudah disediakan, anda run sahaja bisnes anda.

 

MommyLuv tidak menjanjikan bulan dan bintang , bukan skim cepat kaya, namun, siapa yang usaha dia yang dapat.

 

Kebesaran hati kalian, big why kalian, azam, serta impian yang kalian tanamkan untuk kehidupan yang lebih baik, itu kami perlukan.

 

Sebarang pertanyaan, pembelian produk boleh hubungi saya, Hawa Hassan, Founder MommyLuv  Tasneem Naturel.

 

Salam cinta buat mommies,

Hawa Hassan,

Founder MommyLuv  Tasneem Naturel.

Tasneem Naturel