Assalamualaikum…

Saya Fatimah Ismail, Pengedar Tasneem Naturel Kota Bharu Kelantan.

Saya generasi yang lahir 80-an. Masih muda la katakan. Hehe.

pengedar tasneem naturel kota bharu kelantan

Saya mula berjinak-jinak dengan Baby Balm Tasneem Naturel ini sebab rasanya sangat menarik setelah mendapat offer menjadi agen oleh kawan saya. Balm yang berasaskan essential oils ini selamat digunakan oleh bayi dan dewasa.

Tambahan pula produk ini telah didaftarkan denagn KKM. Keyakinan terhadap keselamatan dan  keberkesanannya itu lebih tinggi. Tambahan pula, saya sangat minat dengan bahan kimia dan organik sejak dari zaman belajar di universiti, essential oils adalah cabang daripada kimia organik yang saya belajar.

Dengan Balm Tasneem Naturel ini, saya yakin dapat membantu lebih ramai ibu-ibu di luar sana yang memerlukan penyelesaian masalah anak sukar tidur, anak meragam, tantrum, batuk dan selesema berpanjangan serta maslah kembung perut , sebu dan sebagainya dengan menggunakan produk selamat berasaskan bhan-bahan semulajadi.

Feel FREE untuk hubungi  Fatimah ya !

Jika ada surirumah atau sesiapa shaja yang berminat untuk menjana income dengan Balm Tasneem Naturel juga sangat dialu-alukan. Fatimah,Pengedar Tasneem Naturel Kota Bharu Kelantan akan guide anda sampai berjaya. Insya Allah.

pengedar tasneem naturel kota bharu kelantan